ANWB Wandelbox

Tekst: Hans Cuppen

Artikel

Print Friendly, PDF & Email

Hoe maak je kennis met een onbekende stad in Nederland? Wandelend is vanzelfsprekend de meest voor de hand liggende wijze, maar dan? Eerst maar even de plaatselijke VVV opzoeken en vragen of zij een stadswandeling in de aanbieding hebben? Komt de situatie u bekend voor?
De ANWB heeft een oplossing bedacht: een stadswandelbox. Een doos dus, met 75 dagwandelingen in grote en kleine Nederlandse steden, verspreid over het hele land. Je gaat op pad met een los routeblad; de box met de overige 74 bladen kun je dus thuis laten. Het routeblad bevat een gedetailleerde stadsplattegrond en heldere routebeschrijving. De wandelingen, die variëren van 1,5 tot 7,5 kilometer, gaan langs interessante monumenten, oude vestingwerken en moderne architectuur. Daarnaast krijg je als gebruiker tips over musea, cultuur, horeca en winkels.
In de box is als extra een handzaam gidsje opgenomen met historische informatie en verwijzingen naar de verschillende stadswandelingen. Neem het gidsje dus altijd mee!
De prijs van de handige box bedraagt voor ANWB-leden € 21,95 en voor niet-leden € 22,95.
U kunt de stadswandelbox bestellen in de webwinkel van de ANWB (http://webwinkel.anwb.nl/webwinkel/boeken-en-kaarten/anwb-stadswandelbox-nederland.html) of via onderstaande link.

December 2013

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.